Ново

Карти за тие што не успеаа да добијат на лотаријата на УЕФА

Тие што немаа среќа да бидат извлечени на лотаријата на УЕФА за карти за Суперкупот, нека не стравуваат. Со вакви карти ќе можат да го проследат натпреварот како и секој друг.

Ептен популар