Ново

Дали е ова на олимписки базен?

Цурава се сликала на базен и на социјалните мрежи се разви расправа за кој базен се работи, едни велат Олимписки, други Карпош, а пак трети не идат на базен. Што мислите, на кој базен е сликана цурава?

Ептен популар