Ново

Кога ќе задремеш после ручек

Кога ќе отидеш кај баба ти на ручек и ќе дремнеш малце, па после не знаеш каде се наоѓаш.

*Извор: а1on.mk

Конор Мекгрегор носи одело против хејтери

Конор Мекгрегор е шампион во ултимејт фајт кој е познат по својот арогантен карактер, особено кога се работи за хејтери и противници. Дури и неговото одело има шара направено од зборовите „еби се“ кои повторно се однесуваат на нив.

По петти пат женско

Мајката им приредила колачиња на децата со цел да им соопшти дека ќе имаат бебе. Инаку имаат 4 ќерки и таткото се моли барем петото да е машко. Реакцијата кога ќе дознае дека е девојче пак е бесценета.

Ептен популар