Ново

Македонија во еден гиф

Е ова е Македонија. Еден работе, друг си врти хулахоп.

Кој е крив во сообраќајкава?

 

Возач на опел дастер одеднаш застанува на сред двонасочна улица. Еден возач успеа да го избегне, но вториот мораше да бира да удри во камионот или во опелот. Кој е крив во сообраќајкава?

Гавран кој збори како човек

Познато е дека папагалите може да имитираат звуци и знаат да зборат, но гавраните тоа го прават далеку подобро. Гавранов знае да каже здрави, па дури и да се закашла.

Ептен популар