Ново

Девојката која го сопре сообраќајот во Батинци

До нашата редакција пристигна фотографија од девојка која наводно го сопрела сообраќајот во Батинци. Се надеваме дека откако си заминала, сообраќајот продолжил по нормален тек.

Ептен популар