Ново

Зошто треба да успориш пред легнат полицаец

Легнатите полицајци се поставени за шоферите да не се занесуваат и да возат поспоро во тој дел. Арно ама типов проба да го игнорира легнатиот полицаец. Ова ваљда ќе му биде за памет.

Разликата меѓу гитара од 100 и од 10,000 долари

Викаат што поскапа е опремата толку е поквалитетна. Момаков тестира три гитари, една евтина од 100 долари, средна од 700 и екстра скапа од 10,000 долари. Ја приметувате разликата или ова се само фрлени пари во воздух.

Ептен популар