Ново

Знаевте ли дека?

Каква привилегија имаат вработените во Џек Дениелс :)

 

Фчерашни Новости ја препејаа „Деспасито“ на нивни оригинален начин

На барање на публиката, Фчерашни Новости за крај на втората сезона решија да хитот „Деспасито“ на свој оригинален начин. Слушнете ја песната и уживајте во спотот кој всушност е љубовна приказна.

Ептен популар