Ново

Ако Зоран Заев играше Супер Марио

Што ќе се случеше во играта Супер Марио, ако премиерот Зоран Заев ја играше.

Што прави Кузман Статива пред СЈО?

Втората сезона на „Фчерашни новости“ е пред самиот крај. Последната епизода на најгледаната забавна емисија ќе може да ја погледнете оваа недела, во 19:10 часот на „Телма“.
Дотогаш, епизодата 29 веќе може да се погледне и на „Јутјуб“. А во неа:
• Eкипата на Фчерашни открива: Како помина првата седница на новата Влада?
• Што прават Фчерашни пред СЈО?
• За која тема се крена најмногу галама минатата недела?
• Уредниците прашуваат – политички експерт одговара!

Ептен популар