Ново

Кога СЈО им даде цеде со прислушкувани материјали на новинарите

Како реагираа некои новинари кога сфатија дека се прислушкувани.

Македонски војници во новиот филм на Бред Пит

Во најновиот филм на Бред Пит „War machine“, чија тематика е војната во Авганистан, режисерот одвоил простор и за македонските војници кои се на мисија во Авганистан.

За жал освен кадаров, немаме подетални информации.

Ептен популар