Ново

Италија и Шведска на Евровизија ја поздравија Македонија

За време на своите настапи на Евровизија, Италијанскиот и Шведскиот претставник го направија знакот на Македонија. Ова ако не е за поздрав, тогаш не знаеме што е.

Ептен популар