Ново

А ова се чирлидерките од Литванија

Тимот на Жалгирис од Каунас, Литванија, важи за тим кој има најдобри чирлидерки. Со вакви танчерки и да ти изгуби тимот да не ти е криво, бар очите ќе ти бидат полни.

Ептен популар