Њујорчани се соблекоа по гаќи сред зима

Њујорчани имаат некоја традиција во која се соблекуваат по гаќи и така се шетаат низ метрото. Дури ни ниските температури и снегот не ги премисли во својата идеја. Би направил вакво нешто кај нас, ако имавме метро де?

Ептен популар