Ново

Новогодишна честитка од претседателот

На твитер се појави новогодишната честитка од претседателот во пишана форма.

*Извор:@darkhour_seeker

Како Мила Кунис го бранеше Џастин Тимберлејк од недолични новинари

На промоција на филмот „Friends with benefits“ во Русија, новинарка му постави недолично прашање на Џастин Тимберлејк. Мила Кунис, неговата колешка со украинско потекло, не дозволи Џастин да одговори, па таа ја спушти новинарката во негово име.

 

Ептен популар