Како изгледа вторник во Јапонија

Ако мислите дека само кај нас се прават гужви по јавниот сообраќај, се лажете. Во Јапонија е далеку полошо. Додуша таму има и платени редари кои ги буткаат луѓето да ги собере во метрото. Ова е можеби главната причина зошто Јапонците не се возат со метро кога се тазе најадени.

Ептен популар