Ново

Велес пак го смени името?

Со победата на Доналд Трамп, се појави нов знак за влез во Велес.

*Извор: Елдан Џигал

Како да хакнеш компјутер

Нема човек што барем еднаш не посакал да хакне компјутер или пак да прочита во пораките на фејсбук на својата девојка или дечко. Момаков ќе ве научи како се прави тоа.

Ептен популар