Ептен тазе

Ептен популар

Ептен саглам

15 смешни разлики помеѓу мајките и татковците (Галерија)

Мајките и татковците обично имаат различен стил кога се грижат за децата, затоа што они се два различни светови... Инаку оваа галерија е само да ве насмее, сигурни сме дека сте најдобриот родител на светот без разлика дали сте мајка или татко :)